Bliv medlem

 

Til interesserede og nye medlemmer

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til vores havkajakklub og til mange gode oplevelser på havet.

Hvem er vi?

Vi er en mindre klub med ca. 60 medlemmer og har til huse i Sletten Havn med nem adgang til Øresund enten i egne private kajakker eller i en af klubbens kajakker. Vi er en blandet skare af yngre og ældre roere; mænd og kvinder, som alle nyder at ro ud på havet om det er Øresund vores eget vand eller når vi tager på fælles ture til andre vande.

Vi har 4 aktive kajakinstruktører – 2 på IPP 2 niveau og 2 på IPP 1 niveau, som er ved at videreuddanne sig til også at kunne blive IPP 2 instruktører.

Vi har 12 klubkajakker og 2 mere er på vej. Til klubkajakkerne har vi grønlandske årer og pagajer, spraydecks og redningsveste, som giver interesserede eller nye medlemmer mulighed for at ro ud med det samme. Vi har også et antal Long Johns (neopren), som kan bruges i sommersæsonen.

Herudover har en del medlemmer deres egne private kajakker.

I forår – og sommersæsonen, som er fra primo april til ultimo september, har vi fællesroning på tirsdage og søndage. Om søndagen er der et medlem, som har rovagten således, at man ikke møder alene op. Ofte vil rovagten også have en plan for fællesroningen om det er særlige aktiviteter eller træning. På søndage ror vi ud kl. 10 og på tirsdage kl. 18.

En del medlemmer af Sletten Havkajakklub ror også sammen om vinteren. Det er helt op til den enkelte person, hvad man har lyst til.

Hvem kan du spørge og hvor kan du finde oplysninger?

På vores hjemmeside https://slettenhavkajak.org kan du blandt andet få yderligere information om:

  • Sikkerhed og vedtægter
  • Materiel og hvordan man bruger fælles materiel
  • Aktiviteter og kurser
  • Kontaktinformation om bestyrelsen og opgaveansvarlige i kajakklubben
  • Indmeldelsesblanket og priser på medlemskab og forskellige kajakkurser

Vi har to Facebook sider: En intern side for medlemmer og private personer, der følger med i ”hverdagslivet” i vores kajakklub. Den hedder: ”Havkajak i Sletten og Venner” og her bliver der opslået spontane ture, information om fællesroning samt stemningsbilleder fra medlemmerne. På vores eksterne Facebook side: ”Sletten Havkajakklub” reklamerer vi for kommende begivenheder og korte indlæg om større begivenheder, så omverdenen kan se, hvad der foregår i Sletten Havkajakklub.

Hvordan kommer du i gang og hvilke forudsætninger skal ud have?

Alle over 18 år kan efter aftale komme og få nogle prøveture i havkajak, før du beslutter dig for at melde dig ind. Da vi har klubkajakker og udstyr, kræver det blot, at du har sportstøj og sko, der tåler vand, for at du kan komme med ud at ro.

Det er en god idé at lave en aftale med en af klubbens instruktører, når du skal ud på dine første roture. Instruktøren kan hjælpe dig med at finde en kajak, der passer til dig i størrelsen samt at få den passet til.

Du kan sagtens ro med uden at have prøvet at ro kajak før, uden at have gennemført et kajakkursus eller at være tilmeldt et kursus først.

Nye medlemmer uden International Paddle Pass IPP niveau 2, indskrives på klubbens IPP uddannelse. (link ) Der afholdes begynder kurser trin 1 i foråret og trin 2 i sensommeren.

I løbet af foråret og sommeren vil der blive tilbudt forskellige kurser om uddannelse til medlemmer, læs mere om det på vores hjemmeside og på Facebook.

Hvis du allerede kan ro og har IPP2 fra en anden ro- eller kajakklub tilsluttet DGI eller DKF, skal du blot frigives til at ro alene hos os – skriv til formand@slettenhavkajak.org eller den kommunikationsansvarlige på mail: kommunikation@slettenhavkajak.dk

Vi forbeholder os ret til at checke dine færdigheder i forbindelse med ansøgning om medlemskab.

Når du er medlem, får du adgang til vores rokort: www.rokort.dk , hvor du kan booke en klubkajak samt registrere dine roture.

Vi håber, at du også vil blive grebet af at ro havkajak. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at hjælpe dig i gang med masser af gode, smukke, udfordrende og herlige oplevelser i kajakken.

Indmeldelse

Udfyld nedenstående ansøgningsblanket og send den til : kasserer@slettenhavkajak.org

618239_word_2000x2000Ansøgninsgblanket til Sletten Havkajakklub i WORD

PDF-Icon-300x300   Ansøgningsblanket til Sletten Havkajakklub i PDF

Velkommen til Sletten Havkajakklub

Vi er beliggende ved  foreningshuset i Sletten, Gl Strandvej 139, 3050 Humlebæk | https://slettenhavkajak.org

Post adresseres til formandens private adresse c/o Gøttler, Hesseløgade 41b, 2.th., 2100 København Ø.

De bedste hilsner

Sletten Havkajakklub